A térkő lerakás folyamatait nagyon igényesen kell elvégezni. Ezek a folyamatok, avagy lépések nem magától érthetően vannak kialakítva, így érdemes végig menni lépésenként.

A terasz a melegebb évszakokban a kertünk központja, így szívesen helyezünk rá nagy hangsúlyt, ha a szépítgetéséről van szó. 

Térkő rétegrendek fontos sajátosságokkal rendelkeznek. Érdemes őket jobban megvizsgálnunk! Amint megvan a szín, a méret és a vastagság, érdemes felvázolnunk magunknak a térkő rétegrendjét is!

Régi álmát teljesítené be egy terasz építésével? Sokan sajnos beleesnek abba a hibába, hogy a kivitelezőkön próbálnak spórolni egy kicsit, ami talán a legrosszabb választás. Elmondjuk, miért!

A következő néhány sorban a térkő lerakás néhány fortélyát ismerhetik meg Ügyfeleink. Tartsanak velünk!

Térkő mérete több dolgot is meghatároz: ha kevés a helyünk, akkor érdemesebb lehet kisebb méretű térkövet használni. Ugyanez igaz az ellenkező esetben is: nagy területre nagyméretű kő ajánlatos.

Szebbé tenné otthonát? Növelni szeretné otthona értékét? Esetleg mindkettő? A következő néhány sorból megtudhatja, hogy valósíthatja meg ebbéli terveit!

Gyakran adódik a kérdés, hogy milyen burkolatot válasszunk kertünkbe és otthonunkba? A következő néhány sorban az autós forgalomhoz legjobban illő burkolatokról adunk tájékoztatást Olvasóinknak.

Az ingatlan körül futó járdáknak több szempontból is nagyon fontos szerepük van. Ma már nem is épülhet úgy egyetlen lakóház sem, hogy valamilyen járda ne legyen körülötte.

Térkövet szeretne otthonába vagy kertjébe? Akkor a legjobb helyen jár! Cikksorozatunkat olvasva sok érdekességet és információt megtudhat térköveinkről, tartson velünk!