Régi álmát teljesítené be egy terasz építésével? Sokan sajnos beleesnek abba a hibába, hogy a kivitelezőkön próbálnak spórolni egy kicsit, ami talán a legrosszabb választás. Elmondjuk, miért!

Minőségi térburkolás

Ahogy egy szép képkeret is javíthatja a műalkotást, a terasz ízléses kialakítása lenyűgöző vizuális hatást eredményezhet. A terasz szélének megoldásai azonban nem csak esztétikai jellemzőik szempontjából fontosak. A terasz minőségének és élettartamának hosszantartóságának érdekében különös figyelmet kell szentelni a teraszunk ezen pontjára.

Miért ilyen fontos a terasz szegélye?

A kert teraszait és járdáit egymásba illesztve alakítják ki. Mielőtt a járólapokat lefektetnék, megvizsgáljuk a talajt, gondosan előkészítik a területet a járólapoknak, végül pedig le is fektetik a kiválasztott lapokat. A legutolsó lépés pedig, hogy hézagoló anyagokat, például polimer homokot söpörnek be az útburkoló kötésekbe, hogy egymáshoz rögzüljenek.

Forduljon megbízható szakemberhez!

A barkácsburkoló projekt gyakori, ámbár sajnálatos látványa, amikor egy kezdő útburkolással foglalkozó munkás nem tudta megfelelő módon elvégezni a terasz szegélyezését. Gyakran látjuk, hogy ezek az élek megdőlnek vagy süllyednek, és a térkövek közötti illesztések elválnak. A szakszerűtlen telepítés általában még több költséget von maga után, így érdemes már első körben is képzett szakembert megbízni.

Keresse bizalommal útburkoló szakembereinkhez!

Egy ilyen projekt jelentős beruházás az ingatlanunk javítása érdekében. Nem kell választania a gyönyörű tervezés vagy a megfelelő telepítés között. Könnyen megbizonyosodhat arról, hogy az Ön által választott burkoló szakember képes -e szakszerű és minőségi munkát végezni, ha utánanéz a referenciáinak vagy értékeléseinek.