Ha teraszépítésen gondolkozik, akkor feltétlenül olvassa el következő írásunkat!

Mire jó egy terasz?

Régóta szeretne teraszt kertjébe, de még nincsen konkrét elképzelése?  Létrehoztunk egy ötletlistát, hátha inspiráljuk új kertjéhez. A terasz egy nagyszerű hely, mert valószínűleg itt tölti majd a legtöbb időt a kertben. Itt gyűlnek össze a barátok és a család az asztalnál, hogy emlékeket alkossanak és jól érezzék magukat.

Válasszon járólapot!

A terasz frissítésének első lépése az alapoknál kezdődik: a járólapokkal. Itt az ideje cserélni a régi, repedezett betont járólapokra. A járólapok az egyik legjobb teraszötlet, amely sok okból kifolyólag frissíti a kertet. A járólapok fantasztikusan néznek ki, és sokféle színben, mintában és formában kaphatók.  Ezenkívül a gondozásuk könnyebb, mint a beton, mert ha egy kő megsérül vagy elszíneződik, akkor gyorsan kicserélhető, míg a többi megmarad

Kilátás a teraszáról

Gyönyörű a kilátás kertjéből? Fontolja meg a terasz néhány centiméteres megemelését. A domboldalon nyugvó otthonok számára ez egy nagyszerű ötlet. Nem csak gyönyörű kilátást nyerhet az ingatlanán túl, a megemelt terasz kiegyensúlyozottságot is teremt a kertjében, mivel a szintek változnak. Ezzel a kis változtatással gyönyörű naplementéket nézhet végig teraszáról.

Tűzrakóhely

Utolsó terasz ötletünk egy tűzrakó telepítése. Az, hogy lemegy a nap, nem azt jelenti, hogy a házban kell folytatnia a bulit. bővítse ki teraszának éjszakai használatát egy tűzrakóhellyel. Felnőttek és gyermekek egyaránt élvezhetik a tűzrakóhelyet, akár mályvacukrot sütnek, akár csak beszélgetnek mellette. A tűzrakóhelyek nagyszerű szórakozási lehetőségek az éjszakára, és közben melegedni lehet mellette.