Gyakran adódik a kérdés, hogy milyen burkolatot válasszunk kertünkbe és otthonunkba? A következő néhány sorban az autós forgalomhoz legjobban illő burkolatokról adunk tájékoztatást Olvasóinknak.

Melyik a legjobb burkolat, ha autóval is igénybe venném?

Ezt a kérdést, nagyon gyakran felteszik nekünk ügyfeleink. Mi azt javasoljuk, hogy használjon tömbburkolatot útján. A tömbburkolatot kifejezetten a jármű áthaladására tervezték, amiatt rendkívül tartós és időtálló. Úgy gondoljuk továbbá, hogy ez a legjobb lehetőség az otthoni járdánk szépségének kihangsúlyozására. Mi is az a tömbburkolat? A tömbburkolat egy olyan módszer, amellyel nehezen átjárható területet lehet létrehozni egyedi téglák vagy tömbök felhasználásával.

Tökéletes bárhová

A termék jellege és a tényleges építési módszer miatt a tömbburkolat különösen alkalmas az erősen forgalmas területekre, például a rendszeres jármű áthaladásra. A tömbburkolatok bárhol használhatók, ugyanolyan jól néz ki, ha teraszon vagy úttesten használják, mint egy autóbeállónál. A nálunk található termékek egy része tökéletes lenne az udvaron való használatra!

Rengeteg stílus közül válogathatnak

Számos burkolási stílus áll rendelkezésre, a hagyományos, múltbeli macskaköves utakat visszaidéző burkolatoktól kezdve, egészen az ultramodern térkövekig, amelyek tökéletesen illenek a legújabb építésű házakhoz is. A széles termékpalettánknak köszönhetően mindenki megtalálhatja az ízléséhez és az otthonához legjobban illő térköves megoldást.

Nagyobb gépjármű forgalom?

Ha az Ön által kikövezett területen valószínűleg nagyobb a gépjármű forgalom, akkor Önnek a nagy teherbírású útburkolási lehetőségek közül érdemes válogatnia. Ezeket a termékeket 60 és 80 mm vastagságban gyártották annak érdekében, hogy képesek legyenek megbirkózni a nehezebb járművek súlyával anélkül, hogy elveszítenék az esztétikai tulajdonságaikat.