A következő néhány sorban a térkő lerakás néhány fortélyát ismerhetik meg Ügyfeleink. Tartsanak velünk!

Mi is az a térkő?

A térkő olyan kemény tömb, amely vágott kőből, öntött betonból, téglából, agyagból készült cserépből vagy műanyagból készülhet. Sokféle színben, textúrában, méretben és formában kapható. Különböző módon használhatók, de alapjában véve mind kemény, sima kültéri felület létrehozására szolgálnak. A vállalkozó térkő használatával szabadtéri lépcsőket, úttesteket, teraszokat és utakat hozhat létre. 

Ön végezné a térkő lerakását?

Ha az ügyfél úgy dönt, hogy maga folytatja a térkövek lerakását, akkor sok időre és energiára lesz szüksége a helyes végrehajtáshoz. Az egyik dolog, amit meg kell tennie, az az, hogy gondosan feltérképezze azt a területet, ahová a térköveket lerakásra kerülnek majd. Ezután meg kell győződnie arról, hogy a talaj megfelelő, tehát tömörítésre és kiegyenlítésre kerül, hogy a használni kívánt útburkoló kövek sík felületen feküdjenek.

Vízszintes talaj fontossága

Ha nem vagyunk benne biztosak, hogy a talaj vízszintes, akkor számolnunk kell azzal, hogy az egyenetlen talaj a térkövek süllyedését vagy sérülését okozhatja. A következő lépés a járólapok óvatos lerakása a kívánt mintában. Tömöríteni kell őket, hogy egyenletesen üljenek. Az utolsó lépés valamilyen tömítő anyag, például homok alkalmazása a repedések közé, hogy a kövek stabilak és egyenletesek maradjanak, és megakadályozzák a gyomnövekedést.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Megbízhat minket is a kivitelezéssel vagy ajánlhatunk egy általunk minősített kivitelezőt is. Amennyiben mi vállaljuk a kivitelezést akkor minden egy kézben van : anyag, szállítás és a kivitelezés. 25 éves szakmai tapasztalattal és maximális ügyfélközpontúsággal állunk rendelkezésére. Célunk, hogy az Ön igényeihez mérten a legmegfelelőbb termékeket ajánljuk, a legjobb ár/érték arányban.