Tiszta és egyszerű formák. Határozott kőélek, mint a fűrészelt természetes köveknél. Nemes és nagyvonalú.Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak.

SEMPRE GRANDO

A SEMPRE GRANDO rendszer elegáns, szép vonalú felületet ad. 30 cm-es raszterméretből épül fel, a háromfajta lap 30, 45 és 60 cm hosszúságú. A térkő lapok a rakásképnek megfelelően vegyesen vannak soronként a raklapon elhelyezve. A letisztult formarendszerhez háromféle árnyalt szín társul.
A SEMPRE GRANDO termékcsalád is gépi rakásra van előkészítve, de emellett kézzel lerakva, vad kötésben is változatos felületek alakíthatók ki. A SEMPRE GRANDO multiformátumú lapokat 6 cm vastagságban gyártjuk.
Leírás

 

 

SEMPRE GRANDO standard - színek

 

szurke bazalt homoksarga arnyalt kagylohej arnyalt mokka arnyalt
szürke
bazalt
 homoksárga árnyalt
kagylóhéj árnyalt mokka árnyalt

 

SEMPRE GRANDO standard - műszaki adatok

 

térkő / jelölésméret (h x sz)vastagságm2 / raklap1 sor / raklapsúly / m2
1
30 x 30 cm
6 cm
10,80 m2
1,08 m2
135 kg
2
45 x 30 cm
6 cm
     
3
60 x 30 cm
6 cm


vizelv-fuga-kozott

 
1-6-SempreGrando-sta-tech
 
 
 
A SEMPRE GRANDO térkő 1–3 mm kőzúzalékkal fugázva vízáteresztő rendszerként működik
 
VST01-Almada-pic2

SEMPRE GRANDO
vastagság 6 cm, sima felület, élképzéssel, egyenes éllel
 

Előrakott felület
a háromfajta kő a rakásképnek megfelelően vegyesen van soronként a raklapon elhelyezve

 

*árnyalt színek
Ahhoz, hogy árnyalt színek esetén kiegyensúlyozott színképet kapjunk, javasoljuk a rakásnál egyszerre több raklapról vagy sorból venni a térköveket.

 

Éppen ezért az árnyalt színű térkövek esetén a gépi fektetést nem ajánljuk!


 

Mint minden weboldal, a albaterkopark.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “ÉRTEM” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król itt találsz. Az Elektronikus hírközlési adatvédelmi irányelv (2002/58/EK) valamint az Elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény rendelkezése alapján.