Tiszta és egyszerű formák. Határozott kőélek, mint a fűrészelt természetes köveknél. Nemes és nagyvonalú.Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak.

ALMADA STRUKTURÁLT

Az ALMADA sima felületű standard kivitele klasszikus és időtálló eleganciával jelenik meg. A strukturált felületi kialakítású lapoknál pedig a fény és árnyék váltakozásának köszönhetően mindig új színárnyalatok és felületek alakulnak ki. Emellett az öt színváltozat változatos felületi hatást kelt. A négy összehangolt elem – amely a raklapon a rakásképnek megfelelően van elrendezve – bőséges teret kínál változatos és egyedi felületi minták kialakításához. Egyszerűen meggyőző – nemes terméskő megjelenés a betonlap gazdaságosságával kombinálva.
Leírás

 

 

ALMADA strukturált- színek

 

homoksarga arnyalt kagylohej arnyalt antracit-feher arnyalt
 homoksárga árnyalt
kagylóhéj árnyalt antracit / fehér árnyalt

 

ALMADA strukturált- műszaki adatok

 

térkő / jelölésméret (h x sz)vastagságm2 / raklap1 sor / raklapsúly / m2
1
22 x 33 cm
6 cm
10,90 m2
1,09 m2
135 kg
2
33 x 33 cm
6 cm
     
3
44 x 33 cm
6 cm
     
4
55 x 33 cm
6 cm


vizelv-fuga-kozott

 
ALMADA-standard1-1-Almada-tech
 
 
 
Az ALMADA térkő 1–3 mm kőzúzalékkal fugázva vízáteresztő rendszerként működik
 
VST01-Almada-pic2

ALMADA lap többféle felületi kialakítással:
· standard
· strukturált
 

Előrakott felület
a négyféle lap a rakásképnek megfelelően vegyesen van soronként a raklapon elhelyezve.

 

Tanácsok a térkő rakásához
A lapokat 33 cm széles sorokban fektetjük. A négy különböző elemet lehetőség szerint szabálytalanul, véletlenszerű sorrendben (vad kötésben) rakjuk egymás mellé. A második sortól csupán arra kell figyelnünk, hogy a fugák ne essenek egymás mellé. Másik lehetőség: a lapokat a raklapon levő mintában rakjuk le. Ezután minden második sorban – a fenti ábra alapján – a szélső darabokat felcseréljük

 

Mint minden weboldal, a albaterkopark.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “ÉRTEM” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król itt találsz. Az Elektronikus hírközlési adatvédelmi irányelv (2002/58/EK) valamint az Elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény rendelkezése alapján.