Tiszta és egyszerű formák. Határozott kőélek, mint a fűrészelt természetes köveknél. Nemes és nagyvonalú.Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak.

VIASTEIN-logo

Akár elegáns környezetet vagy természetes megjelenésű, tájba illő tereket szeretne kialakítani, termékpalettánkban minden stílusra kínálunk ötleteket. Terasz, gyalogos bejáró, gépkocsi behajtó burkolására gyors és könnyen kivitelezhető megoldásokkal várjuk. Termékeinkkel a fentiek mellett kertek, utak, lépcsők készítésére is van lehetőség! Magyarországon egyedülálló felület megmunkálásokkal szélesítjük termékeink körét, hogy személyre szabottá tehesse környezetét. Merítsen ötleteket termék programunkból, tervezzen bátran a sokféle szín, új forma és méretvilág felhasználásával!

letoltes-akcios-kat


VIASTEIN

fokep

VIASTEIN
ALMADA STANDARD

1-12-almadastr-mainimage6

VIASTEIN
ALMADA STRUKTURÁLT

1-2-farosettesta-mainimage

VIASTEIN
FARO SETTE

2-1-foliofinosta-mainimage-flip

VIASTEIN
FOLIO FINO

4-1-grando-mainimage

VIASTEIN
GRANDO

1-6-sempregrandosta-mainimage2

VIASTEIN
SEMPRE GRANDO

3-2-sempremistrosta-mainimage

VIASTEIN
SEMPRE MISTRO

szegelyek

VIASTEIN
SZEGÉLYEK

Mint minden weboldal, a albaterkopark.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “ÉRTEM” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król itt találsz. Az Elektronikus hírközlési adatvédelmi irányelv (2002/58/EK) valamint az Elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény rendelkezése alapján.