Tiszta és egyszerű formák. Határozott kőélek, mint a fűrészelt természetes köveknél. Nemes és nagyvonalú.Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak.

ROLLO

Az érték- és időtállóság kérdése nem csak házépítéskor merülhet fel, hanem a dekoratív és funkcionális felületformálást illetően is. Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak. A Leier a tartós térkövezés olyan alternatíváját kínálja, ami a nútféderes kialakításának köszönhetően a mechanikai és esztétikai követelményeknek is eleget tesz.
Leírás

ROLLO

Klasszikus felületével és sarkos, fuga nélküli kiképzésével kifejezetten kellemes járásérzetet biztosít. A sikeres megjelenés titka az egyszerű formában, elegáns színben rejlik.

 

Felhasználás

 

TERASZOK
KERTIJÁRDÁK, PIHENŐK
KOCSIFELHAJTÓK
SÉTÁNYOK
KERÉKPÁRUTAK

 

A termékről

Rollo – a gördülékeny burkolatokhoz. Hagyományos felületével és sarkos, fuganélküli kiképzésével kifejezetten kellemes járásérzetet biztosít. Felhasználása a visszafogott megjelenést és kiskerekes járművel, szerkezettel történő

használhatóságot megkövetelő környezetben ajánlott. Azonos méretrendszere miatt más térkő típusokkal is kombinálható.

 

A különböző színek és formák kombinációja gazdag lerakási mintavariációkat eredményez.

 

- az egyszintű felületi kialakítás miatt alacsony gördülési ellenállású termék

- zökkenőmentes kivitel

- A két kőforma kombinálásával különböző burkolatminták kialakítását teszi lehetővé

- a rejtett távtartóknak köszönhetően egyszerű beépítés

- teherautós és személyautós forgalomra

 

Színek és méretek

 

piros (csak 20x10 cm méretben)
szürke
mogyoró
narancs

kagylóhély

gesztenye melirozott

 

rollo

 

Egyéb jellemzők

 

CE-MINŐSÍTÉS
FAGYÁLLÓ TERMÉK
FAGY- ÉS OLVASZTÓSÓÁLLÓ TERMÉK
CSÚSZÁSMENTES
SZEMÉLYAUTÓ FORGALOMRA
N+F RENDSZERKŐ  
NATÚR FELÜLET

 

 

Mint minden weboldal, a albaterkopark.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “ÉRTEM” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król itt találsz. Az Elektronikus hírközlési adatvédelmi irányelv (2002/58/EK) valamint az Elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény rendelkezése alapján.