Tiszta és egyszerű formák. Határozott kőélek, mint a fűrészelt természetes köveknél. Nemes és nagyvonalú.Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak.

Castrum

Az érték- és időtállóság kérdése nem csak házépítéskor merülhet fel, hanem a dekoratív és funkcionális felületformálást illetően is. Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak. A Leier a tartós térkövezés olyan alternatíváját kínálja, ami a nútféderes kialakításának köszönhetően a mechanikai és esztétikai követelményeknek is eleget tesz.
Leírás

Castrum

 

Az életvidám, természetes és finoman árnyalt színek, valamint a finoman struktúrált felület fény-árnyék játéka életörömöt visz az Ön kertjébe.

 

MÉRETEK:
ƒƒ7 hosszméret vegyesen, 14 cm kőszélesség

 

Színek:

marrone natúr, kagylóhéj natúr, füstantracit natúr, ír moha natúr, gesztenye natúr, riolitsárga natúr, marrone antik, kagylóhéj antik, füstantracit antik, ír moha antik, gesztenye antik, riolitsárga antik

Mint minden weboldal, a albaterkopark.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “ÉRTEM” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król itt találsz. Az Elektronikus hírközlési adatvédelmi irányelv (2002/58/EK) valamint az Elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény rendelkezése alapján.