Tiszta és egyszerű formák. Határozott kőélek, mint a fűrészelt természetes köveknél. Nemes és nagyvonalú.Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak.

logo-banner-termek-leier
Beton térburkoló kövek – a dekoratív és funkcionális felületformálás ideális anyagai. A különböző színek és formák egyedi alkalmazásával változatos módon jeleníthetjük meg, hangsúlyozhatjuk ki környezetünket. Akár lakóház körüli vagy kertben építendő burkolatok, akár markáns megjelenésű garázsfeljáró kialakítása a cél, kínálatunkban megtalálható az elképzeléséhez tökéletesen illeszkedő termék és megoldás.
 

letoltes-akcios-kat

 

Leier

shop-kep818

Leier
Castrum

shop-kep579

Leier
Classic Line

shop-kep925

Leier
DOMINIUM

shop-kep51

Leier
EUROLINE

shop-kep74

Leier
Forum

shop-kep464

Leier
Granite

shop-kep69

Leier
Mercato

shop-kep71

Leier
Palais

shop-kep554

Leier
Patio

shop-kep28

Leier
Piazza

shop-kep65

Leier
ROLLO

shop-kep86

Leier
Taverna

shop-kep92

Leier
Teatrum

shop-kep94

Leier
Verde

Mint minden weboldal, a albaterkopark.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “ÉRTEM” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król itt találsz. Az Elektronikus hírközlési adatvédelmi irányelv (2002/58/EK) valamint az Elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény rendelkezése alapján.