Tiszta és egyszerű formák. Határozott kőélek, mint a fűrészelt természetes köveknél. Nemes és nagyvonalú.Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak.

VIANO

Megvalósítjuk kerti álmait! Termékeinket immár 60 éve gyártjuk szenvedéllyel, odaadással, innovációs szellemben és a legmagasabb esztétikai és minőségi igényekkel. Tavaszi akciónkban válogatást talál legszebb térköveinkből, betonlapjainkból, kerítés , falazó és gyeprácsköveinkből. Látogasson el honlapunkra, ahol kertépítő köveink teljes palettáját megtalálja. A tervezéshez és kiválasztáshoz sok örömöt kívánunk.
Leírás

Rusztikus optikájával a Viano mind modern, mind hagyományos stílusú objektumokhoz jól használható. Impozánsan gazdag méretválasztékban, összesen tíz nagyságban kapható, és háromféle sorszélességben rakható. Színárnyalatai a természetes kövek kedvelt hatását sugározzák, és szelíden oldják fel a nagy felületeket. A kő személygépkocsival is járható, ennek köszönhetően sokoldalúan használható.

 

 

Színek

 

 gránitszürke árnyalt  mészkő árnyalt  kagylómész  terrakotta árnyalt
gránitszürke
árnyalt
mészkő
árnyalt
kagylómész terrakotta
árnyalt

 

Méretek

 

 h x 17,4 x 8 cm  h x 17,4 x 8 cm  h x 24,4 x 8 cm  h x 24,4 x 8 cm  h x 31,4 x 8 cm
 h x 17,4 x 8 cm  h x 17,4 x 8 cm  h x 24,4 x 8 cm  h x 24,4 x 8 cm  h x 31,4 x 8 cm
 h x 17,4 x 8 cm  h x 17,4 x 8 cm  h x 24,4 x 8 cm  h x 31,4 x 8 cm  h x 31,4 x 8 cm
 h x 17,4 x 8 cm  h x 17,4 x 8 cm  h x 24,4 x 8 cm  h x 31,4 x 8 cm  h x 31,4 x 8 cm

 

Tények

  • - Duoprotect30
  • - méretek csak keverve kaphatók
  • - éles peremmel – éltörés nélkül
  • - szabálytalan élekkel és strukturált felülettel
  • - fagy- és sóálló
  • - fokozott kopásállóság
  • - főleg szgk-használatra és alkalmankénti teherszállításra max. 7,5 t-ig

 

Extrák

 

Tudnivalók

  • - Elengedhetetlen, hogy a lapokat több raklapról és sorból keverve rakjuk le, mert csak így érhetünk el természetes, egyenletes színhatást.
  • - A 10-féle méret 3-féle szélességgel készül, és különböző sorokban vagy vadkötésben rakható.
  • - Kötés nélküli összeállítás esetén a nagyobb fugaszélesség miatt műgyanta alapú fugát ajánlunk. 

Mint minden weboldal, a albaterkopark.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “ÉRTEM” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król itt találsz. Az Elektronikus hírközlési adatvédelmi irányelv (2002/58/EK) valamint az Elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény rendelkezése alapján.