Tiszta és egyszerű formák. Határozott kőélek, mint a fűrészelt természetes köveknél. Nemes és nagyvonalú.Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak.

TRENTINO

Megvalósítjuk kerti álmait! Termékeinket immár 60 éve gyártjuk szenvedéllyel, odaadással, innovációs szellemben és a legmagasabb esztétikai és minőségi igényekkel. Tavaszi akciónkban válogatást talál legszebb térköveinkből, betonlapjainkból, kerítés , falazó és gyeprácsköveinkből. Látogasson el honlapunkra, ahol kertépítő köveink teljes palettáját megtalálja. A tervezéshez és kiválasztáshoz sok örömöt kívánunk.
Leírás

A Trentino térkő szabálytalan éleivel és enyhén domború felületével a macskakőre emlékeztet, amely történelmi városközpontokban itt-ott még megtalálható. A Trentino térkő hétféle méretével szabálytalan sorokban vagy római kötésben rakható, és kapubejáróknak, utaknak és tereknek mindenütt elegáns látványt kölcsönöz.

 

 

Színek

 

gránitszürke árnyalt szürke mészkő árnyalt kagylómész
gránitszürke
árnyalt
szürke mészkő árnyalt kagylómész

 

Méretek

 

 h x 7,5 x 7 cm  h x 7,5 x 7 cm h x 15 x 7 cm h x 15 x 7 cm
 h x 7,5 x 7 cm  h x 7,5 x 7 cm  h x 15 x 7 cm  h x 15 x 7 cm
 h x 7,5 x 7 cm  h x 15 x 7 cm  h x 15 x 7 cm  
 h x 7,5 x 7 cm  h x 15 x 7 cm  

h x 15 x 7 cm
  

Tények

  • - enyhén ívelt felület
  • - fagy- és sóálló
  • - fokozott kopásállóság
  • - méretek csak keverve kaphatók
  • - szgk-használat csekély tgk-használattal

 

Extrák

 

Tudnivalók

  • - A 7-féle méret 7,5 ill. 15 cm-es szélességgel készül, és különböző sorokban vagy vadkötésben rakható.
  • - Elengedhetetlen, hogy a térköveket több raklapról és sorból keverve rakjuk le, mert csak így érhetünk el természetes, egyenletes színhatást.Mint minden weboldal, a albaterkopark.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “ÉRTEM” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król itt találsz. Az Elektronikus hírközlési adatvédelmi irányelv (2002/58/EK) valamint az Elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény rendelkezése alapján.