Tiszta és egyszerű formák. Határozott kőélek, mint a fűrészelt természetes köveknél. Nemes és nagyvonalú.Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak.

TRENTINO ANTIK

Megvalósítjuk kerti álmait! Termékeinket immár 60 éve gyártjuk szenvedéllyel, odaadással, innovációs szellemben és a legmagasabb esztétikai és minőségi igényekkel. Tavaszi akciónkban válogatást talál legszebb térköveinkből, betonlapjainkból, kerítés , falazó és gyeprácsköveinkből. Látogasson el honlapunkra, ahol kertépítő köveink teljes palettáját megtalálja. A tervezéshez és kiválasztáshoz sok örömöt kívánunk.
Leírás

A Trentino antik térkő a klasszikus Trentinótól eltérően szabálytalan élei és ívelt felülete mellett erősebben koptatott, ezáltal pedig bársonyosabb látványhatást sugároz. A Trentino térkő hétféle méretével szabálytalan sorokban vagy római kötésben rakható, és kapubejáróknak, utaknak és tereknek mindenütt elegáns látványt kölcsönöz.

 

 

Színek

 

 gránitszürke árnyalt  szürke  mészkő árnyalt  kagylómész
gránitszürke
árnyalt
 szürke mészkő
árnyalt
 kagylómész

 

Méretek

 

 h x 7,5 x 7 cm  h x 7,5 x 7 cm  h x 7,5 x 7 cm  h x 15 x 7 cm
 h x 7,5 x 7 cm  h x 7,5 x 7 cm  h x 7,5 x 7 cm  h x 15 x 7 cm
 h x 15 x 7 cm  h x 15 x 7 cm  h x 15 x 7 cm  
 h x 15 x 7 cm  h x 15 x 7 cm  h x 15 x 7 cm  

 

Tények

 

  • - enyhén ívelt felület
  • - antikolt sarkokkal és élekkel
  • - fagy- és sóálló
  • - fokozott kopásállóság
  • - méretek csak keverve kaphatók
  • - szgk-használat csekély tgk-használattal

 

Extrák

 

Tudnivalók

  • - A 7-féle méret 7,5 ill. 15 cm-es szélességgel készül, és különböző sorokban vagy vadkötésben rakható.
  • - A Trentino antik koptatott hatását rázódobbal érjük el, a köveket ezután big bag-ekben kiszerelve szállítjuk. A speciális antikolási eljárás előnye az esztétikus összhatás és a - kövek természetes keveredése.
  • - Trentino antikból big bag zsákonként a gyártásból adódó esetleges törések ellensúlyozására kb. 0,3 m2-rel többet szerelünk ki, mint amennyi a felszámolt mennyiség. - Megbontott big bag zsákokat nem áll módunkban visszavenni.
  • - Elengedhetetlen, hogy a térköveket több big bag-ből keverve rakjuk le, mert csak így érhetünk el természetes, egyenletes színhatást.Mint minden weboldal, a albaterkopark.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “ÉRTEM” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król itt találsz. Az Elektronikus hírközlési adatvédelmi irányelv (2002/58/EK) valamint az Elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény rendelkezése alapján.