Tiszta és egyszerű formák. Határozott kőélek, mint a fűrészelt természetes köveknél. Nemes és nagyvonalú.Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak.

SIGMA VG4

Megvalósítjuk kerti álmait! Termékeinket immár 60 éve gyártjuk szenvedéllyel, odaadással, innovációs szellemben és a legmagasabb esztétikai és minőségi igényekkel. Tavaszi akciónkban válogatást talál legszebb térköveinkből, betonlapjainkból, kerítés , falazó és gyeprácsköveinkből. Látogasson el honlapunkra, ahol kertépítő köveink teljes palettáját megtalálja. A tervezéshez és kiválasztáshoz sok örömöt kívánunk.
Leírás

A Sigma VG4 kőlap mind a többi Sigma VG4 kővel, mind a Classic VG4 térkővel és a 8 cm-es Grado VG4-el sokoldalúan és egyedileg kombinálható. VG4 elmozdulásvédelemmel van kiképezve, így erősebb forgalomterhelésnek kitett területeken is jól alkalmazható. A 40 x 20 cm-es kő finomszemcsés változata különösen elegánsan hat – ezek a kövek fehér/fekete, antracit vagy gránitszürke színű nemes-zúzalék kopóréteget kapnak. Az Edelsplitt kopóréteggel ellátott kövek gyárilag finomszórtak és gyémántcsiszoltak. A Sigma VG4 kőlap kis és nagy kültéri felületeknek egyaránt hatásos struktúrát ad.

 

Szürke DUOPROTECT DP30
nemes zuzalék, homokfúvott és gyémántcsiszolt felülettel
platina világos, platina közép, platina sötét

 

Színek

szürke platina sötét platina világos platina közép
szürke platina sötét platina világos platina közép
Finomszemcsés antracit Finomszemcsés gránitszürke Finomszemcsés fehér fekete  
Finomszemcsés
antracit
Finomszemcsés
gránitszürke
Finomszemcsés
fehér fekete
 

 

 

Méretek

40 x 20 x 8 cm
40 x 20 x 8 cm
 
 

Tények

 • - Duoprotect30 (kivéve szürke színben)
 • - éles peremmel – éltörés nélkül
 • - csökkent járműzaj
 • - fagy- és sóálló
 • - fokozott kopásállóság
 • - elmozdulás-védelemmel (VG4) – optimalizált távtartó rendszer, magasfokú stabilitás
 • - főleg szgk-használatra és alkalmankénti teherszállításra max. 7,5 t-ig
 • - gyárilag finomszórt és gyémántcsiszolt nemes-zúzalék

 

Extrák

 

Tudnivalók

 • - Különböző méretek használatakor gyártástechnikai okokból színeltérések adódhatnak.
 • - Elengedhetetlen, hogy a térköveket több raklapról és sorból keverve rakjuk le, mert csak így érhetünk el természetes, egyenletes színhatást.
 • - Ügyeljen arra, hogy a kellő fugatávolság köröskörül meglegyen. A túl szoros lerakás éltöréseket idézhet elő, amely nem vezethető vissza a termék hibájára.
 • - Az egyforma vastagságú VG4-kövek (Classic VG4, Grado VG4, Sigma VG4) kivétel nélkül kombinálhatók egymással, a távtartók különböző hosszúság esetén is illeszkednek egymáshoz.

 

 

 

 

Mint minden weboldal, a albaterkopark.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “ÉRTEM” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król itt találsz. Az Elektronikus hírközlési adatvédelmi irányelv (2002/58/EK) valamint az Elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény rendelkezése alapján.