Tiszta és egyszerű formák. Határozott kőélek, mint a fűrészelt természetes köveknél. Nemes és nagyvonalú.Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak.

PLANTA FLÓRAKOSARAK

Megvalósítjuk kerti álmait! Termékeinket immár 60 éve gyártjuk szenvedéllyel, odaadással, innovációs szellemben és a legmagasabb esztétikai és minőségi igényekkel. Tavaszi akciónkban válogatást talál legszebb térköveinkből, betonlapjainkból, kerítés , falazó és gyeprácsköveinkből. Látogasson el honlapunkra, ahol kertépítő köveink teljes palettáját megtalálja. A tervezéshez és kiválasztáshoz sok örömöt kívánunk.
Leírás

A Planta flórakosár kétféle méretben kapható, és oldalainak eltérő kialakítása tünteti ki: egyik oldalán ugyanis egyenes, másikon ívelt profillal készül. A kövekben integrált bemélyedés szolgál az öntözőcsöveknek, ezáltal is megkönnyítve a növények optimális vízellátását.

 


pl. Planta 36,5 x 38 x 15 cm

pl. Planta Mini
27 x 28 x 12 cm szürke

pl. Planta Mini agyagbarna

 

színek

 

szürke agyagbarna
szürke agyagbarna
 

Méretek

 

36,5 x 38,0 x 15,0 cm 27 x 28 x 12 cm
36,5 x 38,0 x 15,0 cm 27 x 28 x 12 cm

 

Tények

  • - fagyálló
  • - integrált bemélyedésekkel az öntözőcsöveknek
  • - egyik oldalán egyenes, másik oldalán ívelt profil

 

Tudnivalók

  • - Ha betonlapok helyett flórakosarat használunk, optimális kapcsolat jön létre a rézsűvel, és növényeink mély gyökeret tudnak vetni.
  • - A kő szorosan rakva támfalként, lazábban rakva rézsűkőként használható.

 

Mint minden weboldal, a albaterkopark.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “ÉRTEM” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król itt találsz. Az Elektronikus hírközlési adatvédelmi irányelv (2002/58/EK) valamint az Elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény rendelkezése alapján.