Tiszta és egyszerű formák. Határozott kőélek, mint a fűrészelt természetes köveknél. Nemes és nagyvonalú.Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak.

PIAZZA

Megvalósítjuk kerti álmait! Termékeinket immár 60 éve gyártjuk szenvedéllyel, odaadással, innovációs szellemben és a legmagasabb esztétikai és minőségi igényekkel. Tavaszi akciónkban válogatást talál legszebb térköveinkből, betonlapjainkból, kerítés , falazó és gyeprácsköveinkből. Látogasson el honlapunkra, ahol kertépítő köveink teljes palettáját megtalálja. A tervezéshez és kiválasztáshoz sok örömöt kívánunk.
Leírás

A Piazza 7-féle méretével, melyek szabálytalan sorokban rakhatók, optimálisan érvényesíti mind a nagy, mind a kis felületek látványát. A kő számos színben kapható: matt árnyalatban kiemeli a virágok pompáját, erőteljesebb tónusban viszont maga is impozáns optikai hangsúlyokat hoz létre. A Piazza éltörés nélkül készül, ami csökkenti a kerekes tárgyak, például játékautók okozta zajt.

 

 

Színek

 

szurke antracid homoksarga agyagbarna
szürke antracit homoksárga agyagbarna
granitszurke-arnyalat bazalt-arnylat kagylomesz mokka-arnylat
gránitszürke árnyalt bazalt árnyalt kagylómész mokka árnyalt
palaszurke-arnylat borostyanko-arnylat meszko-arnylat porfir-arnyalt
palaszürke árnyalt borostyánkő árnyalt mészkő árnyalt porfír árnyalt
terrakotta-arnylat      
terrakotta árnyalt      

 


 

Méretek

 

10x16x5 14x16x5 18x16x5 22x16x5
10 x 16 x 5 cm 14 x 16 x 5 cm 18 x 16 x 5 cm 22 x 16 x 5 cm
12x16x5 16x16x5 20x16x5  
12 x 16 x 5 cm 16 x 16 x 5 cm 20 x 16 x 5 cm  

 

Tények

  • - éles peremmel – éltörés nélkül
  • - fagy- és sóálló
  • - fokozott kopásállóság
  • - csökkent járműzaj
  • - méretek csak keverve kaphatók
  • - tgk-használat 3,5 t-ig csekély forgalommal

 

Extrák

 

Tudnivalók

  • - A kövek összehangolt méreteinek köszönhetően a legkülönbözőbb szélességű utak is csekély vágási szükséglettel burkolhatók.
  • - Ügyeljen arra, hogy a kellő fugatávolság köröskörül meglegyen. A túl szoros lerakás éltöréseket idézhet elő, amely nem vezethető vissza a termék hibájára.
  • - A kövek lerakásakor mindig ügyeljünk arra, hogy a távtartók ugyanabba az irányba mutassanak.
  • - Feltétlenül szükséges, hogy a térköveket minden esetben több raklapról és sorból kombinálva rakjuk le, mert így érhetünk el természetes, egyenletes színhatást, és így kerülhetjük el a monoton színfoltokat.

 

 

Mint minden weboldal, a albaterkopark.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “ÉRTEM” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król itt találsz. Az Elektronikus hírközlési adatvédelmi irányelv (2002/58/EK) valamint az Elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény rendelkezése alapján.