Tiszta és egyszerű formák. Határozott kőélek, mint a fűrészelt természetes köveknél. Nemes és nagyvonalú.Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak.

PIAZZA GRADO

Megvalósítjuk kerti álmait! Termékeinket immár 60 éve gyártjuk szenvedéllyel, odaadással, innovációs szellemben és a legmagasabb esztétikai és minőségi igényekkel. Tavaszi akciónkban válogatást talál legszebb térköveinkből, betonlapjainkból, kerítés , falazó és gyeprácsköveinkből. Látogasson el honlapunkra, ahol kertépítő köveink teljes palettáját megtalálja. A tervezéshez és kiválasztáshoz sok örömöt kívánunk.
Leírás

A Piazza Grado hét különböző méretben, keverve kerül kiszerelésre, és szabálytalan sorokban rakható. Kiválóan alkalmas mindenféle kültéri felületre – utakra, teraszokra, belső udvarokra és kapubejárók burkolatául egyaránt. A Piazza Grado különösen jól harmonizál rusztikus stílusú házakkal. 12-féle színben kapható, kertünk színvilágát így a legapróbb részletekig összehangolhatjuk.

 

Árak:
10.197,– Ft/m2 helyett
5.990,– Ft/m2

 

Színek

 

antracit borostyánkő árnyalt gránitszürke árnyalt szürke mészkő árnyalt
antracit borostyánkő
árnyalt
gránitszürke
árnyalt
szürke mészkő
árnyalt
agyagbarna mokka árnyalt kagylómész porfír árnyalt homoksárga
agyagbarna mokka
árnyalt
kagylómész porfír árnyalt homoksárga
palaszürke árnyalt terrakotta árnyalt      
palaszürke
árnyalt
terrakotta
árnyalt
     
 

Méretek

 

10 x 16 x 5 cm 12 x 16 x 5 cm 14 x 16 x 5 cm
10 x 16 x 5 cm 12 x 16 x 5 cm 14 x 16 x 5 cm
16 x 16 x 5 cm 18 x 16 x 5 cm 20 x 16 x 5 cm
16 x 16 x 5 cm 18 x 16 x 5 cm 20 x 16 x 5 cm
22 x 16 x 5 cm    
22 x 16 x 5 cm    

 

Tények

 • - antikolt sarkokkal és élekkel
 • - fagy- és sóálló
 • - fokozott kopásállóság
 • - méretek csak keverve kaphatók
 • - tgk-használat 3,5 t-ig csekély forgalommal

 

Extrák

 

Tudnivalók

 • - Elengedhetetlen, hogy a térköveket több big bag-ből keverve rakjuk le, mert csak így érhetünk el természetes, egyenletes színhatást.
 • - A kövek összehangolt méreteinek köszönhetően a legkülönbözőbb szélességű utak is csekély vágási szükséglettel burkolhatók.
 • - A kövek lerakásakor mindig ügyeljünk arra, hogy a távtartók ugyanabba az irányba mutassanak.
 • - Az antikolt látványhatást rázódobbal érjük el, a köveket ezután big bag-ekben kiszerelve szállítjuk. E speciális antikolási eljárás előnye az esztétikus összhatás és a kövek természetes keveredése.
 • - Big bag zsákonként a gyártásból adódó esetleges törések ellensúlyozására kb. 0,3 m2-rel többet szerelünk ki, mint amennyi a felszámolt mennyiség. A megkezdett big bag zsákokat nem áll módunkban visszavenni.
 • - Lerakáskor ügyeljünk arra, hogy ne keverjük össze a kövek felső és alsó oldalát. A finomszemcsés felső oldal (kopóréteg) nemcsak a fagy- és sóállóságról, de fokozott kopásállóságról is gondoskodik.

Mint minden weboldal, a albaterkopark.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “ÉRTEM” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król itt találsz. Az Elektronikus hírközlési adatvédelmi irányelv (2002/58/EK) valamint az Elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény rendelkezése alapján.