Tiszta és egyszerű formák. Határozott kőélek, mint a fűrészelt természetes köveknél. Nemes és nagyvonalú.Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak.

PARKSTONE

Megvalósítjuk kerti álmait! Termékeinket immár 60 éve gyártjuk szenvedéllyel, odaadással, innovációs szellemben és a legmagasabb esztétikai és minőségi igényekkel. Tavaszi akciónkban válogatást talál legszebb térköveinkből, betonlapjainkból, kerítés , falazó és gyeprácsköveinkből. Látogasson el honlapunkra, ahol kertépítő köveink teljes palettáját megtalálja. A tervezéshez és kiválasztáshoz sok örömöt kívánunk.
Leírás

A Parkstone különösen elegáns burkolóanyag, amely homokkő árnyalt és palaszürke árnyalt színével kertben, teraszon és erkélyen, de akár télikertekben is kivételes, exkluzív környezetet hoz létre. A klasszikus Parkstone kő öntött felületével imponál. A lapok oldala ugyanolyan struktúrát mutat, mint a felületük, így lépcsők takarásául és medencék szegélyezésére is tökéletesek. A Parkstone kövek hatféle méretben kaphatók.

 

 

Színek

 homokkő árnyalt  palaszürke árnyalt
 homokkő árnyalt  palaszürke árnyalt

 

 

Méretek

 

 29,6 x 29,6 x 4 cm 44,6 x 29,6 x 4 cm  44,6 x 44,6 x 4 cm
 29,6 x 29,6 x 4 cm  44,6 x 29,6 x 4 cm  44,6 x 44,6 x 4 cm
 59,6 x 29,6 x 4 cm  59,6 x 44,6 x 4 cm  59,6 x 59,6 x 4 cm
 59,6 x 29,6 x 4 cm  59,6 x 44,6 x 4 cm  59,6 x 59,6 x 4 cm

 

 

Tények

 

  • - a lapok felülete különbözőféleképpen strukturált
  • - fagy- és sóálló – olvasztósó használata nem ajánlott
  • - a lap oldalnézetben ugyanolyan struktúrát mutat, mint a felületén (pl. lépcsők és medencék szélének burkolásához)
  • - méretek egyenként is rendelhetők
  • - csak gyalogos forgalomra

 

Extrák

 

Tudnivalók

  • - A Parkstone Classic és a Parkstone Antik köveket felületi szerkezetük különbözteti meg.
  • - Óvja kőlapjait az éles peremű teraszbútorok okozta károsodásoktól.
  • - A Parkstone látszóbetonból gyártott, a természet elevenségét őrző termék. A színárnyalatok ezért a termék természetes, egyedi jellegének velejárói, és nem képezhetnek okot reklamációra.
  • - A szintkülönbségeket azonnal egyengessük gumikalapáccsal.

Mint minden weboldal, a albaterkopark.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “ÉRTEM” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król itt találsz. Az Elektronikus hírközlési adatvédelmi irányelv (2002/58/EK) valamint az Elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény rendelkezése alapján.