Tiszta és egyszerű formák. Határozott kőélek, mint a fűrészelt természetes köveknél. Nemes és nagyvonalú.Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak.

NOVUM

Megvalósítjuk kerti álmait! Termékeinket immár 60 éve gyártjuk szenvedéllyel, odaadással, innovációs szellemben és a legmagasabb esztétikai és minőségi igényekkel. Tavaszi akciónkban válogatást talál legszebb térköveinkből, betonlapjainkból, kerítés , falazó és gyeprácsköveinkből. Látogasson el honlapunkra, ahol kertépítő köveink teljes palettáját megtalálja. A tervezéshez és kiválasztáshoz sok örömöt kívánunk.
Leírás

A Novum betonlap nagyvonalú méreteivel illeszkedik a Friedl Steinwerke Modern Line termékcsaládjába. A rendkívül finom felületszerkezet enyhén matt hatást hoz létre, miáltal rendkívül elegáns látványt érhetünk el. A Novum betonlap kiválóan alkalmas teraszokra, árkádokba, gyakogutakra és télikertekbe, azaz minden olyan bel- és kültéri felületre, mely nincs kitéve járműforgalomnak. A lapok oldalnézetben ugyanolyan struktúrát mutatnak, mint  felületükön, így különösen népszerűek  medenceszegélyek és lépcsők burkolatául. A Novum betonlap a legmagasabb színvonalon egészíti ki a korszerű építészet letisztult vonalait.

NOVUM BETONLAP
59,2 x 29,2 x 4 cm,
89,2 x 44,2 x 5 cm vagy
89,2 x 89,2 x 5 cm, grafit árnyalt
és szürke árnyalt színben

 

Minőségi kritériumok: fagyálló

 


Színek

 

 grafit árnyalt  szürke árnyalt
 grafit árnyalt  szürke árnyalt

 

Méretek

Nem minden szín kapható minden méretben – homokkő árnyalt csak 59,2 x 29,2 x 4 cm-es méretben

 

 59,2 x 29,2 x 4,0 cm  89,2 x 44,2 x 5,0 cm  89,2 x 89,2 x 5,0 cm
 59,2 x 29,2 x 4,0 cm  89,2 x 44,2 x 5,0 cm  89,2 x 89,2 x 5,0 cm
 

Tények

 • - finom, enyhén matt mikrostruktúra, látszóbeton-optika
 • - kézi gyártás nagy teljesítőképességű betonból
 • - fagy- és sóálló – olvasztósó használata nem ajánlott
 • - a lap oldalnézetben ugyanolyan struktúrát mutat, mint a felületén (pl. lépcsők és medencék szélének burkolásához)
 • - csak gyalogos forgalomra

Extrák

 

Tudnivalók

 • - Kérjük, vegye figyelembe, hogy a betonlapok színe befolyásolja a naphő tárolásának minőségét; világos lapok visszaverik, sötét lapok viszont tárolják a hőt, és ennél fogva - hosszabb ideig képesek meleget sugározni.
 • - Óvja kőlapjait az éles peremű teraszbútorok okozta károsodásoktól.
 • - A látszóbeton kézzel gyártott, élő, természetes termék. Az apró pórusok elkerülhetetlenek, és a színárnyalatokhoz hasonlóan a termék természetes és egyedi jellegéhez - tartoznak, ezért nem adhatnak okot reklamációra.
 • - Kötött lerakás (cementfugázás) esetén a széleknél elszíneződés léphet fel.
 • - Minden oldalon ügyeljen a kellő fugaszélességre. Kötött lerakásnál különösen ügyeljen a min. 8 mm-es fugaszélességre.
 • - Elengedhetetlen, hogy a lapokat több raklapról és sorból keverve rakjuk le, mert csak így érhetünk el természetes, egyenletes színhatást.
 • - A szintkülönbségeket azonnal egyengessük gumikalapáccsal.

 

 

Mint minden weboldal, a albaterkopark.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “ÉRTEM” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król itt találsz. Az Elektronikus hírközlési adatvédelmi irányelv (2002/58/EK) valamint az Elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény rendelkezése alapján.