Tiszta és egyszerű formák. Határozott kőélek, mint a fűrészelt természetes köveknél. Nemes és nagyvonalú.Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak.

LINEA VG4

Megvalósítjuk kerti álmait! Termékeinket immár 60 éve gyártjuk szenvedéllyel, odaadással, innovációs szellemben és a legmagasabb esztétikai és minőségi igényekkel. Tavaszi akciónkban válogatást talál legszebb térköveinkből, betonlapjainkból, kerítés , falazó és gyeprácsköveinkből. Látogasson el honlapunkra, ahol kertépítő köveink teljes palettáját megtalálja. A tervezéshez és kiválasztáshoz sok örömöt kívánunk.
Leírás

Linea VG4 kőlap extravagáns, 60 x 15 cm-es  és 60 x 30 cm-es méretével harmonikus kapcsolatot teremt a korszerű házépítés és letisztult kerttervezés között. A különösen nagy színválaszték – a skála a platina árnyalatoktól az árnyalt gránitszürkén és kagylómész színeken át a finomszemcsés változatokig terjed  – a felületnemesítésekkel együtt további lehetőségeket nyit egyedi hangsúlyok elhelyezésére. A Linea VG4 kőlapok további előnye, hogy karcsú méretük ellenére személygépkocsival is járhatók, így például kapubejárók burkolására is kiválóan alkalmasak!

60 x 15 x 8 cm vagy 60 x 30 x 8 cm gránitszürke melírozott, kagylószürke, platina világos, platina közép, platina sötét


Finomszemcsés antracit, finom szem­csés gránitszürke, finomszemcsés fehér­fekete, homokfúvott és gyémántkefélt felülettel.

 

Színek

 

gránitszürke árnyalt platina sötét platina világos platina közép
gránitszürke
árnyalt
platina sötét platina világos platina közép
kagylómész Finomszemcsés antracit  Finomszemcsés gránitszürke Finomszemcsés fehér fekete
kagylómész Finomszemcsés
antracit
Finomszemcsés
gránitszürke
Finomszemcsés
fehér fekete

 

Méretek

 60 x 15 x 8 cm  60 x 30 x 8 cm  60 x 60 x 8 cm
 60 x 15 x 8 cm  60 x 30 x 8 cm
 60 x 60 x 8 cm

 

Tények

 • - Duoprotect30
 • - körbefutó mikroéltörés
 • - fagy- és sóálló
 • - fokozott kopásállóság
 • - gyárilag finomszórt és gyémántcsiszolt nemes-zúzalék
 • - elmozdulás-védelemmel (VG4) – optimalizált távtartó rendszer, magasfokú stabilitás
 • - méretek egyenként is rendelhetők
 • - tgk-használat 3,5 t-ig csekély forgalommal
 • - A bevibrálást könnyű, vulkollán lemezzel ellátott lapvibrátorral végezzük a lapok hosszanti irányában
 • - 60 x 60 x 8 cm-es lapoknál javasolt a vákuumos emelővel történő gépi lerakás.

 

Extrák

 

Tudnivalók

 • - A Linea VG4 lapok elnyújtott formája különösen jól illik a modern építészethez. Ennél a hosszúságnál különösen ügyeljünk a burkolatágy teljes kitöltésére, máskülönben törések keletkezhetnek.
 • - Különböző méretek használatakor gyártástechnikai okokból színeltérések adódhatnak.
 • - Hogy a színek intenzitását kiemeljük, nemeszúzalék kopóréteggel ellátott termékeinket minden esetben homokszórtan hozzuk forgalomba.

 

 

Mint minden weboldal, a albaterkopark.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “ÉRTEM” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król itt találsz. Az Elektronikus hírközlési adatvédelmi irányelv (2002/58/EK) valamint az Elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény rendelkezése alapján.