Tiszta és egyszerű formák. Határozott kőélek, mint a fűrészelt természetes köveknél. Nemes és nagyvonalú.Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak.

GARDO TÖMBKŐ

Megvalósítjuk kerti álmait! Termékeinket immár 60 éve gyártjuk szenvedéllyel, odaadással, innovációs szellemben és a legmagasabb esztétikai és minőségi igényekkel. Tavaszi akciónkban válogatást talál legszebb térköveinkből, betonlapjainkból, kerítés , falazó és gyeprácsköveinkből. Látogasson el honlapunkra, ahol kertépítő köveink teljes palettáját megtalálja. A tervezéshez és kiválasztáshoz sok örömöt kívánunk.
Leírás

A tömbkövek ideális megoldást kínálnak ahhoz, hogy kertünknek struktúrát adjunk. A Grado tömbkő optikai hangsúlyokat képez, és dús növényzet mellett sem kelt túl tagolt hatást. Akár magaságyásként vagy lépcsőként rakjuk, akárt kerti padot vagy kutat építünk belőle – a Grado tömbkő közkedvelt térformáló elem, és immár mindenütt nélkülözhetetlen, ahol rusztikus-mediterrán stílusú parkok és kertek kialakítása a cél.

 

 

Színek

 

szürke antracit agyagbarna téglavörös homoksárga
szürke antracit agyagbarna téglavörös homoksárga
kagylómész mészkő árnyalt      
kagylómész
mészkő árnyalt
     

 

Méretek

 

35 x 21 x 14 cm
35 x 21 x 14 cm
 

Tények

  • - antikolt sarkokkal és élekkel
  • - minden oldala látszó oldalként is használható
  • - fagyálló
  • - külön igényre éltörés nélkül is kapható

 

Tudnivalók

  • -fugamentesen vagy habarcsfugával rakható

 

 

Mint minden weboldal, a albaterkopark.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “ÉRTEM” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król itt találsz. Az Elektronikus hírközlési adatvédelmi irányelv (2002/58/EK) valamint az Elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény rendelkezése alapján.