Tiszta és egyszerű formák. Határozott kőélek, mint a fűrészelt természetes köveknél. Nemes és nagyvonalú.Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak.

FARO FLÓRAKOSÁR

Megvalósítjuk kerti álmait! Termékeinket immár 60 éve gyártjuk szenvedéllyel, odaadással, innovációs szellemben és a legmagasabb esztétikai és minőségi igényekkel. Tavaszi akciónkban válogatást talál legszebb térköveinkből, betonlapjainkból, kerítés , falazó és gyeprácsköveinkből. Látogasson el honlapunkra, ahol kertépítő köveink teljes palettáját megtalálja. A tervezéshez és kiválasztáshoz sok örömöt kívánunk.
Leírás

A Faro flórakosár korszerű formákkal ötvözi a hagyományos kerttervezés ideáljait. A köveken kis bemélyedések vannak kiképezve az öntözőcsöveknek. Növényeinket így mindig elegendő vízzel láthatjuk el, és minimálisra csökkenthetjük a kerti munkát.

 

Színek

 

szürke mészkő árnyalt gránitszürke árnyalt kagylómész
szürke mészkő
árnyalt
gránitszürke
árnyalt
kagylómész

 

Méretek

 

40 x 30 x 15 cm
40 x 30 x 15 cm

 

Tények

  • - fagyálló
  • - integrált bemélyedésekkel az öntözőcsöveknek

 

Tudnivalók

  • - Ha betonlapok helyett flórakosarat használunk, optimális kapcsolat jön létre a rézsűvel, és növényeink mély gyökeret tudnak vetni.
  • - A kónikus formának köszönhetően könnyen alakíthatunk ki íves formákat.
  • - A kő szorosan rakva támfalként, lazábban rakva rézsűkőként használható.

 

 

Mint minden weboldal, a albaterkopark.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “ÉRTEM” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król itt találsz. Az Elektronikus hírközlési adatvédelmi irányelv (2002/58/EK) valamint az Elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény rendelkezése alapján.