Tiszta és egyszerű formák. Határozott kőélek, mint a fűrészelt természetes köveknél. Nemes és nagyvonalú.Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak.

logo-banner-termek-friedl
A Friedl-Betonwerke vállalat termékei a közelmúltban jelentek meg Magyarországon. Az alkalmazott modern termékfejlesztési technikának köszönhetoen sokféle forma-, szín- és árnyalat-választékkal találkozhat. A legmagasabb követelményeknek is megfelelo minoség és desing jellemzi e térköveket.

Valósítsa meg álmai kertjét! A Friedl Steinwerke köveivel olyan terméket választ, amely szenvedéllyel, műgonddal és a legmagasabb esztétikai és minőségi igénnyel készült. 2013-as tavaszi akciónkhoz ismét kiválasztottunk néhányat legszebb térköveink, betonlapjaink, kerítés- és falazóköveink és flórakosaraink közül. Ön is biztosan megtalálja közöttük, amit álmai kertjéhez keres.

 

letoltes-akcios-kat

 

FRIEDL

arret-b15-vg4

FRIEDL
ARRET B15 VG4

csm_pflaster_einfahrt_arret_b20_muschelkalk_klein2_afa5dc3b67

FRIEDL
ARRET B20 VG4

shop-kep6

FRIEDL
FARO FLÓRAKOSÁR

shop-kep46

FRIEDL
GARDO KERÍTÉS- ÉS FALAZÓKŐ

shop-kep89

FRIEDL
GARDO TÖMBKŐ

shop-kep3

FRIEDL
GUTSHOF

shop-kep47

FRIEDL
LARGO

shop-kep32

FRIEDL
LIMES

shop-kep242

FRIEDL
LINEA VG4

shop-kep475

FRIEDL
NOVUM

shop-kep4

FRIEDL
PARKSTONE

csm_piazza_schiefer_schattiert_kl_9130534_648ebe8640

FRIEDL
PIAZZA

shop-kep24

FRIEDL
PIAZZA GRADO

shop-kep53

FRIEDL
PLANTA FLÓRAKOSARAK

shop-kep73

FRIEDL
SIGMA VG4

shop-kep38

FRIEDL
TRENTINO

shop-kep2

FRIEDL
TRENTINO ANTIK

csm_triad_granaitgrau_schattiert_kl_p8298100_fafb62e5cb

FRIEDL
TRIAD VG4

shop-kep8

FRIEDL
VIANO

Mint minden weboldal, a albaterkopark.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “ÉRTEM” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król itt találsz. Az Elektronikus hírközlési adatvédelmi irányelv (2002/58/EK) valamint az Elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény rendelkezése alapján.