Tiszta és egyszerű formák. Határozott kőélek, mint a fűrészelt természetes köveknél. Nemes és nagyvonalú.Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak.

Zengő térkő

Leírás

A ZENGŐ TÉRKŐ 40 x 40 x 6 CM-ES MÉRETÉNÉL FOGVA NAGY TEREK EGYSZERŰ ÉS GYORS BURKOLÓANYAGA, KLASSZIKUS ÉS IDŐTÁLLÓ FORMÁBAN.

Utcán, közterületen, de kertben is alkalmazható, stabil, megbízható térkő a Zengő. Ha már ismeri a Bakony, vagy a Séd térköveket, esetleg már építkezett is velük, akkor ebben a kőben sem fog csalódni. A szürke színben kapható járdalap nem véletlenül kapta nevát a Mecsek legmagasabb csúcsáról: szokatlanul felhasználó-barát megoldásról lévén szó az ország egyik kiemelkedő pontjához méltó burkolati megoldásra talál benne.


A ZENGŐ térkő ajánlott és legelterjedtebb felhasználási területe

- Épületek körüli járdák
- Park-és kerti utak
- Teraszok
- Terek
- Télikertek
- Úszómedencék
- Üzletsorok körülötti terek


A ZENGŐ térkő műszaki paraméterei


Raklapon lévő mennyiség

Vastagság 6 cm
m2/raklap 11,72 
db/raklap 72 
sor/raklap 12 
darab/sor

 

A ZENGŐ térkő méretei és színei:

40 x 40 x 6 cm szürke 

 

Tömege:

Vastagság 6 cm
Tömege 1,55 t 


Anyagszükséglet db/m2:

Vastagság 6 cm 8 cm
db/m2    

Mint minden weboldal, a albaterkopark.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “ÉRTEM” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król itt találsz. Az Elektronikus hírközlési adatvédelmi irányelv (2002/58/EK) valamint az Elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény rendelkezése alapján.