Tiszta és egyszerű formák. Határozott kőélek, mint a fűrészelt természetes köveknél. Nemes és nagyvonalú.Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak.

Visegrád térkő

Leírás

VISEGRÁD TÉRKŐ, HA GONDOT JELENT A CSAPADÉKELVEZETÉS

Gondot jelent a csapadék elvezetése? Szérűn, lejtős területen építkezik? A vízelvezetés gondjával súlyosbított talajviszonyok között ajánljuk alkalmazni a Visegrád térkövet, hiszen a nagy távtartók éppen ezt a problémát küszöböli ki, minden megoldásunk közül a legoptimálisabb szikkasztást biztosítva. Emellett kimondottan jól terhelhető térkőről van szó, így számos reménytelennek tűnő építési helyzetben alkalmazhatja. Képzelje csak magát a visegrádi Fellegvár 700 évvel ezelőtti építőinek helyébe, és adjon hálát az égnek, hogy "csak" ennyire lejtős és csapadékos az Ön építési területe!


A VISEGRÁG térkő ajánlott, és legelterjedtebb felhasználási területe

- Járdák
- ParkolókA VISEGRÁD térkő műszaki paraméterei


Raklapon lévő mennyiség

Vastagság 8 cm
db/raklap 240
sor/raklap
darab/sor 30 

 

A VISEGRÁD térkő színei:

8 cm  szürke  antracit

 

Tömege:

Vastagság 8 cm
Tömege 1,35 t 


Anyagszükséglet db/m2:

Vastagság 8 cm (nyitott fugával) 8 cm (zárt fugával)
db/m2 25 29
 
Copyright 2011. Joomla 1.7 templates. Custom text here

Mint minden weboldal, a albaterkopark.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “ÉRTEM” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król itt találsz. Az Elektronikus hírközlési adatvédelmi irányelv (2002/58/EK) valamint az Elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény rendelkezése alapján.