Tiszta és egyszerű formák. Határozott kőélek, mint a fűrészelt természetes köveknél. Nemes és nagyvonalú.Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak.

Villány térkő

Leírás

A VILLÁNY TÉRKŐBŐL XX. SZÁZAD ELEJI HANGULATOT IDÉZŐ BURKOLAT ALAKÍTHATÓ KI.

Ez a préseléssel előállított díszkő igazi óvárosi hangulatot idéz - azzal a fontos különbséggel, hogy bármilyen lábbeliben, akár még magas sarkú topánkában is kényelmesen járható. Méreténél és kiképzésénél fogva használhatja kiegészítő díszítőelemként más. 6 cm vastagságú térkövekkel vagy akár járdaszegéllyel kombinálva. Történelem előtti időkre nyúlik vissza a szőlőművelésről híres Villány története. Boraira büszkék lehetünk, a róla elnevezett térkő pedig a város szépsége és nevezetes pincéinek ezredéves sikere előtt tiszteleg.  


A VILLÁNY térkő ajánlott, és legelterjedtebb felhasználási területe

- Épületek körüli járdák
- Park- és kerti utak
- Úszómedencék szegélyezésére
- Járdák
- Teraszok
- TerekAz VILLÁNY térkő műszaki paraméterei

Raklapon lévő mennyiség

Vastagság 6 cm
m2/raklap 8.76 
sor/raklap 12 
darab/raklap 8x10 cm 240
darab/raklap 8x9 cm 288
darab/raklap 8x6 cm 288
darab/raklap 8x8/7,5 cm 300
darab/raklap 8x8/6,5 cm 288

 

Az VILLÁNY térkő méretei és színei:

6 cm antracit

 

Tömege:

Vastagság 6 cm
Tömege 1,2 t 


A legkisebb rendelhető mennyiség 0,73 m2 (1 sor). A kövek külön-külön méretben nem rendelhetők!

Mint minden weboldal, a albaterkopark.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “ÉRTEM” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król itt találsz. Az Elektronikus hírközlési adatvédelmi irányelv (2002/58/EK) valamint az Elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény rendelkezése alapján.