Tiszta és egyszerű formák. Határozott kőélek, mint a fűrészelt természetes köveknél. Nemes és nagyvonalú.Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak.

Séd térkő

Leírás

A SÉD TÉRKŐ HULLÁMOS FORMÁJA HARMONIKUSAN ILLESZKEDIK MINDEN KÖRNYEZETHEZ, MEGTÖRI AZ ÉPÜLETEK, ÚTSZEGÉLYEK EGYENES VONALÁT.


Amennyiben olyan kültéri burkolatra vágyik, amely nagy tömegű járműveket, ki-be parkoló autók szeszélyes mozgását, sőt akár egyenetlen talajviszonyokat is könnyedén "elvisel", akkor a SÉD térkőben megtalálta igényeire a megoldást. Legyen szó benzinkútról vagy bevásárlóközpont parkolójáról, a hullámos kötésben lerakott, 6 vagy 8 cm vastagságban kapható térkő megbízhatóan állja a terhelést hosszú távon is. Tudta, hogy a "séd" szó Veszprém megyében még ma is patakot jelent? Veszprémvölgyben, majd az Aranyos-völgyben kanyarog a Séd patak - ahogy a róla elnevezett térköveinkből is természeti csodához fogható térburkolatot alkothat.

A SÉD térkő ajánlott, és legelterjedtebb felhasználási területe

- Parkolók
- Járdák
- Szervízutak
- Benzinkutak
- Telephelyek

Zökkenőmentes felülettel is gyártjuk, így különösen ajánlott

- Bevásárlóközpontok közlekedő útjai
- KerékpárutakA SÉD térkő műszaki paraméterei

Raklapon lévő mennyiség

Vastagság 6 cm 8 cm
m2/raklap 11,4 9,1 
db/raklap 400  320 
sor/raklap 10 
darab/sor 40  40 

 

A SÉD térkő méretei és színei:

24 x 12 x 6 cm szürke  piros
24 x 12 x 8 cm  szürke  piros 

 

Tömege:

Vastagság 6 cm 8 cm
Tömege 1,55 t  1,65 t 


Anyagszükséglet db/m2:

Vastagság 6 cm 8 cm
db/m2 35  35 

Mint minden weboldal, a albaterkopark.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “ÉRTEM” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król itt találsz. Az Elektronikus hírközlési adatvédelmi irányelv (2002/58/EK) valamint az Elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény rendelkezése alapján.