Tiszta és egyszerű formák. Határozott kőélek, mint a fűrészelt természetes köveknél. Nemes és nagyvonalú.Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak.

Hernád térkő

Leírás

A HERNÁD TÉRKŐ VIDÁM, TERMÉSZETES MEGJELENÉSÉT A LEVÉLHEZ HASONLÓ RAJZOLATÁNAK, ÉS A LEHULLOTT ŐSZI LOMB SZÍNEINEK KÖSZÖNHETI.

Látott már a Hernád vizén játszó napsugarakat? Evezett már kenuval ezen a vadregényes folyón? Az íves hullámzó Hernád térkő erről az élményről kapta a nevét, hiszen a hatszögletű kövek látványa emlékeztet a Király-hegy északi oldalán eredő folyó szépségére. Háztartásában bárhol elhelyezheti, ahol a díszkő gyeppel, vagy kavicsággyal találkozik. A Hernád díszkő őszilomb színben kapható.


A HERNÁD térkő ajánlott, és legelterjedtebb felhasználási területe

- Parkok útjai
- Terek
- Belső udvarok
- Üzletsorok árkádjai
- Teraszok
- GépkocsibejárókA HERNÁD térkő műszaki paraméterei

Raklapon lévő mennyiség

Vastagság 6 cm
m2/raklap 9,1 
db/raklap 336 
sor/raklap 12 
darab/sor 28 

 

A HERNÁD térkő méretei és színei:

6 cm őszilomb 

 

Tömege:

Vastagság 6 cm
Tömege 1,25 t 


Anyagszükséglet db/m2:

Vastagság 6 cm
db/m2 37 
 

 

Mint minden weboldal, a albaterkopark.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “ÉRTEM” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król itt találsz. Az Elektronikus hírközlési adatvédelmi irányelv (2002/58/EK) valamint az Elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény rendelkezése alapján.