Tiszta és egyszerű formák. Határozott kőélek, mint a fűrészelt természetes köveknél. Nemes és nagyvonalú.Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak.

Gyephézagos térkő

Leírás

A KOPÓRÉTEGGEL ELLÁTOTT GYEPHÉZAGOS TÉRKŐ AZOKRA A TERÜLETEKRE JELENT MEGOLDÁST, AHOL A SZILÁRD BURKOLAT KIALAKÍTÁSA MELLETT A TERMÉSZETES ZÖLD FELÜLET MEGTARTÁSA IS CÉL.

A 8 vagy 10 centi vastag betonburkolat rácsozatából kikandikál a fű, de ráhajthat gépkocsival, és mégsem bántja a természetet. Ha Önnek fontos, hogy zöldterületet létesítsen, és az is, hogy a vízelvezetés professzionálisan működjön, esetleg még árkokat is át kell hidalnia, akkor a Gyephézagos térkövet jó szívvel ajánlhatjuk. Beton burkolat és zöldellő rét egy helyen? Persze, és még a vonatkozó előírásoknak is sikerrel eleget tett.


A GYEPHÉZAGOS térkő ajánlott és legelterjedtebb felhasználási területe

- Hagyományos és zöldfelületek igénylő térburkolás
- Rézsűk
- Személygépkocsi parkolók (csak a 10 cm-es vastagság használható!
- Kocsibeállók (csak a 10 cm-es vastagság használható!


A GYEPHÉZAGOS térkő műszaki paraméterei


Raklapon lévő mennyiség

Vastagság 8 cm 10 cm
m2/raklap 12 9,6 
db/raklap 50 40 
sor/raklap 10  8
darab/sor 5

 

A GYEPHÉZAGOS térkő méretei és színei:

60 x 40 x 8 cm szürke 
60 x 40 x 10 cm  szürke 

 

Tömege:

Vastagság 8 cm 10 cm
Tömege 1,05 t  1,3 t 


Anyagszükséglet db/m2:

Vastagság 6 cm 8 cm
db/m2 4 4

 

Figyelem! A 8 cm-es Gyephézagos térkő kizárólag gyalogos forgalomra van tervezve. Amennyiben személygépkocsival szeretnének ráhajtani a felületre, mindenképpen a 10 cm-es Gyephézagos térkövet kell beépíteni. Ebben az esetben is különösen figyelni kell az ágyazat megfelelő tömörségére, mert ha megsüllyed az alap a Gyephézagos elem könnyen eltörhet.

 

Mint minden weboldal, a albaterkopark.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “ÉRTEM” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król itt találsz. Az Elektronikus hírközlési adatvédelmi irányelv (2002/58/EK) valamint az Elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény rendelkezése alapján.