Tiszta és egyszerű formák. Határozott kőélek, mint a fűrészelt természetes köveknél. Nemes és nagyvonalú.Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak.

Gerecse térkő

Leírás

A GERECSE TÉRKŐ SZABÁLYOS, EGYSZERŰ FORMÁJÚ KEDVELT TÉRKŐ.

Otthonának kültereit szeretné esztétikusan rendezni? Majdnem biztos, hogy a piros és szürke mellett az őszi avar színeiben is kapható Gerecse térkő lesz kérdésére a válasz. Teraszon, gyalogos sétányon, a ház kapujától a bejárati ajtóig vezető méterek kényelmes megtételére egyaránt alkalmas, ráadásul a költségigénye is előnyös. Mintha csak a Gerecse hegység lankáin sétálna, gyönyörködjön el a változatos illeszthető hasábokból rakott térkőfelületben


A GERECSE térkő ajánlott, és legelterjedtebb felhasználási területe

- Épületek körüli járdák
- Teraszok
- Park-és kerti utak
- Gépkocsibejárók
- Parkolók

 


A GERECSE térkő műszaki paraméterei


Raklapon lévő mennyiség

Vastagság 6 cm 8 cm
m2/raklap 10,8  8,6 
db/raklap 540  432 
sor/raklap 10 
darab/sor 54  54 

 

A GERECSE térkő méretei és színei:

6 cm szürke  piros őszilomb
8 cm  szürke  piros  

 

Tömege:

Vastagság 6 cm 8 cm
Tömege 1,45 t  1,55 t 


Anyagszükséglet db/m2:

Vastagság 6 cm 8 cm
db/m2 50  50 

Mint minden weboldal, a albaterkopark.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “ÉRTEM” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król itt találsz. Az Elektronikus hírközlési adatvédelmi irányelv (2002/58/EK) valamint az Elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény rendelkezése alapján.