Tiszta és egyszerű formák. Határozott kőélek, mint a fűrészelt természetes köveknél. Nemes és nagyvonalú.Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak.

Bakony térkő

Leírás

A BAKONY TÉRKŐ OLDALKIALAKÍTÁSÁNAK KÖSZÖNHETŐEN AZ ELEMEK ERŐSEN KAPASZKODNAK EGYMÁSBA, EZÁLTAL MAGAS FOKÚ HÚZÓ ÉS NYOMÓ IGÉNYBEVÉTELT KÉPESEK ELVISELNI.

Stabilitást és megbízhatóságot sugall már a látványa is, de használata is stabilitást és megbízhatóságot biztosít. Fokozott forgalmat, kihívásos terepviszonyokat, akár ipari körülményeket is ráengedhet erre a fajta burkolatra. Emellett fontos tudnia, hogy a H-kötésnek és az ipari vastagságnak köszönhetően évek múlva is számíthat rá. Nemzetközi népszerűségének örvendő vidékről, a Balaton fölött elterülő, festői szépségű magyar hegységről emlékezik meg a Pannónia térkőcsalád egyik legnépszerűbb tagja. 


A BAKONY térkő ajánlott, és legelterjedtebb felhasználási területe

- Útkereszteződések
- Lassító-és leállósávok
- Buszmegállók
- Vasúti átjárók
- Üzemi utak
- Benzinkutak
- Parkolók

 


A BAKONY térkő műszaki paraméterei


Raklapon lévő mennyiség

Vastagság 6 cm 8 cm 10 cm
m2/raklap 9,4  7,5  6,6
db/raklap 330  264  231
sor/raklap 10  7
darab/sor 33  33  33

 

A BAKONY térkő színei:

6 cm szürke  piros
8 cm  szürke  piros 
10 cm szürke piros

 

Tömege:

Vastagság 6 cm 8 cm 10 cm
Tömege 1,3 t  1,35 t  1,49


Anyagszükséglet db/m2:

Vastagság 6 cm 8 cm 10 cm
db/m2 35  35  35
 
 

Mint minden weboldal, a albaterkopark.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “ÉRTEM” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król itt találsz. Az Elektronikus hírközlési adatvédelmi irányelv (2002/58/EK) valamint az Elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény rendelkezése alapján.