Tiszta és egyszerű formák. Határozott kőélek, mint a fűrészelt természetes köveknél. Nemes és nagyvonalú.Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak.

Badacsony térkő

Leírás

A BADACSONY TÉRKŐ HASZNÁLATÁVAL IDŐTLENÜL SZÉP, MÉGIS MODERN BURKOLATOT KAPUNK.

Vidám, délies hangulatú burkolatot szeretne választani? Szinte játékosan variálható, színekben és formákban gazdag térkövet keres? Ahogy nyaraláshoz a Balaton partján fekvő városka és a legendás látványt nyújtó domb, úgy burkolatként is kiemelkedő megoldást nyújt a Badacsony. Ha fel tudja idézni a "magyar tenger" vizén lenyugvó Nap által rajzolt aranyhidat, akkor nagyjából el tudja képzelni ezt a térkövet is. Három méret, két szín és az otthonában teret hódít a nyár...

 

A BADACSONY térkő ajánlott, és legelterjedtebb felhasználási területe:

   - Díszterek, települések központjai
   - Reprezentatív felületekhez
   - Üzletsorok árkádjai
   - Belső udvarok
   - Sétálóutcák
   - Teraszok
   - Bejáratok
   - Utak

 

 

A BADACSONY térkő műszaki paraméterei


Raklapon lévő mennyiség

Vastagság 6 cm
m2/raklap 10,08
sor/raklap 12 
m2/sor 0,84 


A BADACSONY térkő méretei és színei:

3 különböző méret őszilomb aranyhíd

 

Tömege:

Vastagság 6 cm
Tömege 1,35 t 


A legkisebb rendelhető mennyiség 0,84 m2 (1 sor). A kövek külön-külön méretben nem rendelhetők!

Mint minden weboldal, a albaterkopark.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “ÉRTEM” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król itt találsz. Az Elektronikus hírközlési adatvédelmi irányelv (2002/58/EK) valamint az Elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény rendelkezése alapján.