Tiszta és egyszerű formák. Határozott kőélek, mint a fűrészelt természetes köveknél. Nemes és nagyvonalú.Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak.

Alba Térkőpark Kft. - Ajánlatkérés

Online ajánlatkérés, üzenetküldés


Amennyiben cégünk, termékeink, vagy szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, illetve ezekkel kapcsolatban bármilyen kérdése, észrevétele van, kérjük az alábbi mezők kitöltésével jelezze felénk! Kérdését megválaszoljuk.

Ajánlatkérés szövege:

Amennyiben térkő árajánlatot kér, feltétlenül adja meg a térkő nevét, a szükséges mennyiséget négyzetméterben, valamint a kiszállítás helyét (város).


Név
E-mail cím
Tárgy
Telefonszáma
Építkezés helyszíne
Termék
Szín
Négyzetméter
Üzenete
Másolat küldése a saját e-mail címre

 

Megjegyzés:

Felhívjuk figyelmét, hogy az oldalunkon szereplő színminták tájékoztató jellegűek, a fényképek színárnyalatai az Ön képernyő beállításától is függnek, igy az árnyalatokban lehetnek különbségek a valós térkő színe és a fotó között!

A pontos szín kiválasztásához, ajánljuk hogy tekintse meg a kívánt térkő típust a mintakertjeinkben.

 

 

Mint minden weboldal, a albaterkopark.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “ÉRTEM” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król itt találsz. Az Elektronikus hírközlési adatvédelmi irányelv (2002/58/EK) valamint az Elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény rendelkezése alapján.